Friday, 11 November 2011

11.11.11

Assalamualaikum...

Hye u all..=)

chantek kan tarikh niew..n tarikh niew menjadi lebih SUPER DUPER chantek untuk baby2 yang lahir di terengganu coz ic diowg nanti akan jadi : 111111-11-xxxx kan..he3...bertuah baby2 niew......

Ok2,tutup citer sal baby2 niew sumer ek..disini,mieza sebagai tuan empunye diri nak umumkan yg mieza bakal melangsungkan pertunangan pada tarikh niew....oppss,terlebey sudahhh...he3...xder lah...mengarot semata-mata k.....

Mieza sebenarnyer nak wish SELAMAT PENGANTIN BARU wat my beloved lecturer waktu kat UiTM hari tu,miss norshasshillawati (*maap miss klau salah eja nama..nggee~~) n my lovely fwenz tyme blajar kat UiTM jugak,Salbiah..semoga kekal ke anak+cucu+cicit=akhir hayat...AMIN....Maap coz x dapat datang,sebab keje...agak terkilan jugak...hu3..

By the way,wat miss shilla,lepas niew da x bley panggil miss da,kene panggil madam lak,n wat bie..,campy aty x tunggu mieza dulu..,nak kawen skali..sob~sob~...he3..just kidding k...


makan nasi minyak jangan luper kat mieza ek..

(doakan mieza sampai seru cepat cket taw..ngeee~~)



Monday, 7 November 2011

♥♥SALAM AIDILADHA♥♥

*baby2 lembu di atas cgat comel kan....*

Assalamualaikum.......

Hye!!salam aidiladha wat sumer kawan2 n sumer umat islam seluruh negara yg meraikannyer.slamat pulang ke kampung halaman ea meraikan aidiladha..Yang x dpat balik tu,xper lah,anggap la satu pengorbanan demi pengajian/pekerjaan yang kowg wat k..insyaALLAH,ader ganjaranyer..(^_^)

Mieza pown syukur dapat balik walaupun untuk sekejap..tapi mieza x berayer pown..,baju raye jaoohhh sekali r dpat pkai,first sebab mieza jadik 'jururawat peribadi' untuk mak,kakak n anak sedare miza yang demam waktu hari rayer...cian kat diowg...x dpat beraye coz demam,tapi x pe lah,nak wat mcm maner kan...

Tapi Alhamdullillah,hari niew,diowg sumer da chat cket,n kami sempat lah makan2 sekeluarga n sebelum nak balek hostel tadi,sempat gak celebrated besday mieza n anak sdare mieza ...weeeee....!!!SERONOKNYER!!(mcm kanak-kanak riang)he3...

Okeylah kawan2,nanti ader mase insyaALLAH,mieza update ag entri2 baru..gambar besday mieza pown x dpat diupload wat maser niew,nanti mgkin dalam entri akan datang ek..

(^_^)