Friday, 11 November 2011

11.11.11

Assalamualaikum...

Hye u all..=)

chantek kan tarikh niew..n tarikh niew menjadi lebih SUPER DUPER chantek untuk baby2 yang lahir di terengganu coz ic diowg nanti akan jadi : 111111-11-xxxx kan..he3...bertuah baby2 niew......

Ok2,tutup citer sal baby2 niew sumer ek..disini,mieza sebagai tuan empunye diri nak umumkan yg mieza bakal melangsungkan pertunangan pada tarikh niew....oppss,terlebey sudahhh...he3...xder lah...mengarot semata-mata k.....

Mieza sebenarnyer nak wish SELAMAT PENGANTIN BARU wat my beloved lecturer waktu kat UiTM hari tu,miss norshasshillawati (*maap miss klau salah eja nama..nggee~~) n my lovely fwenz tyme blajar kat UiTM jugak,Salbiah..semoga kekal ke anak+cucu+cicit=akhir hayat...AMIN....Maap coz x dapat datang,sebab keje...agak terkilan jugak...hu3..

By the way,wat miss shilla,lepas niew da x bley panggil miss da,kene panggil madam lak,n wat bie..,campy aty x tunggu mieza dulu..,nak kawen skali..sob~sob~...he3..just kidding k...


makan nasi minyak jangan luper kat mieza ek..

(doakan mieza sampai seru cepat cket taw..ngeee~~)



No comments:

Post a Comment